Citat tjedna

"U sutonu života bit ćemo suđeni po ljubavi."

sv. Ivan od Križa

pomoć 1

Draga braćo i sestre, nakon uspješne prošlogodišnje nacionalne humanitarne akcije OFS-a i Frame, povodom svetkovine sv. Franje, našeg serafskog oca, ponovno vam se obraćamo molbom za pomoć.

Djevojčica Gabrijela iz općine Čitluk rođena 2014. godine, za dijagnozu ima dječju cerebralnu paralizu, distono/spastični oblik, nerazvijen govor i epilepsiju myoclo simpt. Budući da ne hoda, ne govori i ne jede samostalno te svakodnevno koristi pelene u potpunosti je ovisna o roditeljskoj pomoći. U ovoj akciji pomogli bismo roditeljima da prikupe novac za svakodnevne potrebe te kupovinu nastavka za kupanje i renovaciju kupaonice kojom bi se olakšala njega i higijena koja je prijeko potrebna kako djevojčica raste i odrasta.
Dragi trećari, framaši i duhovni asistenti, u razdoblju godine kada se spominjemo sv. Franje čiji život nam služi kao primjer za bezgranično služenje u ljubavi, a na poseban način ove godine kada smo svjedočili koliko smo potrebni jedni drugima i kako su sitnice i naša pažnja zapravo velika djela milosrđa, pozivamo vas da se odazovete na ovaj poziv dobra. Potičemo sva mjesna bratstva OFS-a i Frame da se odazovu zajedno na ovu akciju i tako, u skladu sa mogućnostima organizacije i njihove kreativnosti, prikupe dobrovoljne priloge.
Priloge mogu poslati do 10. studenog 2020. godine na službeni račun na ime: Franjevačka mladež BiH, 71000 Sarajevo, Zagrebačka 18 • ID broj: 4201408870003 • Transakcijski račun: UniCredit Bank 3386902222623098 • Devize: UniCredit Bank 20009866101 • IBAN BA39 3386 9048 2262 4484.
Za zaprimanje vaših donacija ili za dodatne informacije po područjima zaduženi su fra Davor Petrović, područni duhovni asistent Frame Bosne Srebrene, fra Marin Karačić, područni duhovni asistent Frame Hercegovina i nacionalni duhovni asistent Frame BiH, Marijana Barbarić, područna ministra OFS-a Hercegovina, te Marijan Begić, područni ministar OFS-a Bosne Srebrene.

Od srca vam zahvaljujemo!

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2020 All Rights Reserved. Design and development logo