Citat tjedna

"U sutonu života bit ćemo suđeni po ljubavi."

sv. Ivan od Križa

premijera Kopie

U Busovači, 29. veljače 2020. u 19:30 sati je održana premijera filma „Najveći dar“ redatelja Juana Manuela Cotela. Busovača je imala jedinstvenu priliku prikazati prvi put u Bosni i Hercegovini Cotelov film i to u svom Kino Theatreu.

Inicijator i pokretač projekta prikazivanja filma bila je Frama Bosna Srebrena zajedno sa svojim duhovnim asistentom, fra Davorom Petrovićem. Budući da je Frama donijela film na naše prostore, na samoj premijeri framaši su predstavljali većinu gledatelja filma.

premijer 1 Kopie

Film prikazuje istinite, suvremene priče o oprostu i pomirenju u mnogim zemljama svijeta kroz snažna svjedočanstva ubojica koji mole za oprost zbog stotinu ili tisuću ubojstava… i žrtava koje im opraštaju.

Kvalitetu filma dokazuju već rasprodane ulaznice za projekcije filma. Jedna od njih se održava 1. ožujka, a druga u srijedu, 4. ožujka u 19 sati.
Ukoliko budete imali priliku ikada pogledati ovaj film, pogledajte! Sve će vam biti jasnije!

Mir i dobro!
Frama Bosna Srebrena

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2020 All Rights Reserved. Design and development logo