Citat tjedna

"U sutonu života bit ćemo suđeni po ljubavi."

sv. Ivan od Križa

20191110151426 IMG 2350 Kopie

„Ne povijaj se sa svakim vjetrom i ne idi po svakoj stazi.“ (Sir 5,9)

Dragi duhovni asistenti, dragi framaši!

Ovim putem vas pozivamo na XVII. Franjevačku školu animatora koju organizira Područno vijeće Frame Bosne Srebrene, a koja će se održati od 28. veljače do 1. ožujka 2020. godine u Visokom. Okupljanje i smještaj sudionika počinje u petak, 28. veljače od 17 sati u prostorijama Franjevačke klasične gimnazije. Geslo ove Škole animatora je: „Ne povijaj se sa svakim vjetrom i ne idi po svakoj stazi.“

Cilj ove opće Franjevačke škole animatora je osposobiti framaše za vođenje tjednih susreta Frame u njihovim mjesnim bratstvima, ponuditi im okvire, ideje i znanja za animiranje, potaknuti ih na kreativno razmišljanje, sudjelovanje i oduševljavanje drugih po primjeru svetog Franje.

Participacija za sudjelovanje je 50 KM po osobi. Predlažemo da na školu pošaljete po dva framaša. Ukoliko smatrate potrebnim da iz vašeg bratstva sudjeluje više od dva framaša, javite nam, a mi ćemo u skladu s preostalim slobodnim mjestima vrlo rado prihvatiti i odgovoriti na vaš upit.

Prijave možete slati na službeni mail Frame Bosne Srebrene: frama.fsr.bs@gmail.com najkasnije do 21. veljače. U prijavi je potrebno navesti imena i prezimena framaša koji dolaze, koliko imaju godina, jesu li dali obećanja ili su primljeni u Framu te veličine majica. Ukoliko ne dobijete odgovor na poslanu prijavu, molimo vas da nam je pošaljete ponovno ili kontaktirate fra Davora Petrovića na broj 063 902 004 ili ­­Anu Jurić, područnu predsjednicu na broj 063 488 403. Napominjemo da framaši koji dolaze trebaju ponijeti svoju posteljinu i ručnike.

Nadamo se da ćete prepoznati potrebu i važnost sudjelovanja u ovoj školi te da ćete se odazvati na naš poziv.

S radošću u srcu vas pozdravljamo našim franjevačkim pozdravom:

Mir i dobro!

Ana Jurić, područna predsjednica

Fra Davor Petrović, područni duhovni asistent

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2020 All Rights Reserved. Design and development logo