Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

MarijaFest web 1 Copy

Nakon uspješno realizirana četiri festivala duhovne glazbe Marijafest BiH koji su okupili 50 glazbenih sastava, tradicionalno prvog vikenda u svibnju mjesecu i ove godine Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u suradnji s Radio Marijom BiH organizira peti po redu festival duhovne glazbe.

Ovogodišnji festival koji će se održati pod geslom Na krilima pjesme, održat će se 4. svibnja u sportskoj dvorani Renovabis u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., a okupit će mlade glazbenike iz Bosne i Hercegovine koji će pjevati u čast Blaženoj Djevici Mariji sudjelujući u bogatom i sadržajnom programu festivala.
Program festivala započet će misnim slavljem, nakon čega će uslijediti radionica za sve sudionike festivala. Cjelodnevni program bit će završen revijalnim festivalom duhovne glazbe na koji se mogu prijaviti glazbene skupine, zborovi, sastavi iz BiH. Svi zainteresirani glazbeni sastavi trebaju ispuniti online prijavu.

Da su mladi iz Bosne i Hercegovine aktivni u pastoralnom razvoju svojih zajednica, svjedoči veliki broj projekata i aktivnosti koje organiziraju kako bi duhovno obogatili sebe, ali i zajednicu iz koje dolaze. No, veliki broj glazbenih sastava duhovne glazbe u Bosni i Hercegovini ipak ima tek nekoliko festivala na kojima mogu pokazati svoje glazbene talente, bez obzira je li riječ o festivala revijalnog ili natjecateljskog karaktera. Na festival duhovne glazbe Marijafest BiH mogu se prijaviti sve profesionalne i amaterske glazbene grupe koje mogu izvoditi svoje autorske ili već ranije izvođene pjesme.
Prijave su otvorene do 19. travnja.

Više informacija o petom festivalu duhovne glazbe pratite na službenoj stranici Centra za mlade Ivan Pavao II., na facebook profilu ili putem kontakt telefona: +387 33 766 225 ili na mail: josip.ncm@gmail.com.

Josip Milanović

Preuzeto s:www.mladicentar.org

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo