Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

ncm5319
Nadbiskupijski centar za pastoral mladih (NCM) Ivan Pavao II. ove godine prije natječaja za dodjelu malih grantova projektima mladih na razini župnih zajednica i dekanata organizira dvodnevnu edukaciju za unapređivanje znanja u pisanju projekata.

Cilj je svladati osnovne elemente projektnog prijedloga te unaprijediti razumijevanje svih elemenata projektnog obrasca. Jedan od ciljeva je i pripremiti se za natječaj NCM-a Ivan Pavao II. Pravilno ispunjena aplikacija je jedan od glavnih uvjeta prolaska projektne ideje, a samim tim sudjelovanje na edukaciji osigurava joj dodatni broj bodova.

Termin održavanja edukacije je 22. i 23. ožujka 2019. u NCM-u Ivan Pavao II. U petak, 22. ožujka edukacija će se održati od 16.00 do 19.00, a 23. ožujka od 09.00 do 16.00. Kotizacija za sudjelovanje na edukaciji iznosi 30 KM po osobi. U kotizaciju su uračunati edukacija, smještaj, hrana i osvježenje. Za sudjelovanje se mogu prijaviti najviše dvije osobe iz iste župe, udruge ili pokreta.

Također je za sudjelovanje na edukaciji potrebno poslati prijavu do 15. ožujka 2019. Prijave se mogu slati na e-mail: ncm.marijana@gmail.com. Broj sudionika je ograničen.

Preuzeto: Marijana Miketek / KT

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo