Citat tjedna

"I sve što zaištete u molitvi vjerujući, primit ćete."

Mt 21,22

Sarajevo/Kovačići-U Sarajevu 05.10.2013. godine održan je prvi sastanak novog nacionalnog vijeća Frame BiH koje je izabrano ove godine na nacionalnoj skupštini u Rami. Sastanak je počeo u 12:00h u prostorijama nacionalne središnjice Frame BiH na Kovačićima.

Na sastanku je uz nacionalnog duhovnog asistenta fra Danijela Rajića i područnog asistenta iz Hercegovine fra Slavena Brekala bilo prisutno još osam članova nacionalnog vijeća. Ivana Baban nac. predsjednica Frame BiH je vodila sastanak. Raspravljano je o predstojećem XVI. Framafestu koji će se održati u Mostaru 19.10.2013., nacionalnom seminaru za voditelje formacije i odgovorne u Frami, izdavanju priručnika za formaciju, stanju Frame na nacionalnoj razini, projektu „Frama prijatelj“, te o raznim drugim aktualnostima. Sve je na koncu uspješno dogovoreno, te su doneseni i zaključci sjednice. Nakon radnog dijela sastanka slijedilo je i druženje. Fra Danijel i domaćini susreta su prošetali s gostima iz Hercegovine kroz Bašćaršiju gdje su zajedno blagovali omiljene „čevapčiće“ u framaškoj radosti i bratskom druženju.

Adriana Drljepan


logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo