Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

DUH.OBNOVADraga braćo i sestre! 
Radosno Vas pozivamo na IV. Nacionalnu duhovnu obnovu Frame BiH koja će se održati u Franjevačkom konviktu u Visokom od 1. do 3. prosinca 2017. godine. Nacionalno vijeće Frame BiH je odlučilo i ove godine, sukladno preporukama i smjernicama s posljednje Skupštine Frame BiH, nastaviti s organiziranjem ove nacionalne duhovne obnove, s ciljem da se u bratskom zajedništvu pripremimo za blagdan rođenja Gospodinova.
 
Prijave i dolazak su predviđene u petak, 1. prosinca do 17:00h, a završetak programa u nedjelju u 13:00h, poslije ručka. Na ovu duhovnu obnovu našeg bratstva u BiH mogu doći po dva člana iz svakog mjesnog bratstva, participacija iznosi 40 KM po osobi te svi trebaju ponijeti svoju posteljinu i ručnike. Preporučamo svim sudionicima da ponesu sa sobom Novi zavjet.
 
Geslo koje će nas voditi kroz ovu duhovnu obnovu je „Tvoja riječ nozi je mojoj svjetiljka i svjetlo mojoj stazi.“ ( Ps 119, 105)
 
Prijave framaša za područno bratstvo Frame Bosne Srebrene možete poslati do 27. studenog 2017. na službeni mail: frama.fsr.bs@gmail.com.
 
Ovakav vid susreta možemo i trebamo iskoristiti za pripremu za nadolazeće nam blagdane, kao i za to da ponovno osjetimo radost molitve i međusobnog bratskog druženja s framašima iz cijele BiH, zauzeto radeći na zbližavanju naših bratstava.
Nadamo se da ćete prepoznati te potrebe i svakako se prijaviti na ovu duhovnu obnovu.
Do našeg skorog susreta pozdravljamo vas franjevačkim pozdravom
 
MIR I DOBRO!
 
 
                                                                                                                                  Doris Trogrlić
                                                                                                                                  Nacionalna predsjednica
 
logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo