Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

dom 11 27917

Nakon večernjeg misnog slavlja u 18:00 sati u crkvi svete Ane u Domaljevcu na 25. nedjelju kroz godinu,

24. rujna 2017. mještani domaljevačke župe i brojni gosti imali su prigodu uživati u večernjem koncertu duhovne glazbe. Večernji koncert marijanskih pjesama priredili su crkveni  zborovi iz Domaljevca, Ulica, Odžaka, Gornje Dubice i Tolise. Osim župnih zborova nastupili su i bend mladih "Pax" iz Donje Mahale, bend mladih iz Grebnica i bend Frame Domaljevac "VIS Fenix".  Za vrijeme nastupa ispred oltara izmijenilo se 100-ak članova koji pjevaju u svojim župnim zborovima i sastavima mladih.

dom 3 27917


Na repertoaru su bile poznate marijanske pjesme. Ovo su samo od nekih pjesama koje su izveli naši zborovi: Pjesma o Mariji, zvijezdi koja nebo krasi, Danak svaki Božjoj Majci, Samo Isus može, Obećana Djevica, Samo je jedna Marija, Psalam 98, Tvoj crveni plašt i Samo tvoja ljubav... Nakon pojedinačnih nastupa, koje je publika s odobravanjem slušala sat vremena upriličeno  zajedničko druženje svih prisutnih uz prigodni domjenak u župnoj dvorani.

dom 2 27917


Bio je to sedmi koncert duhovne glazbe, koji je po prvi put održan u župnoj crkvi a ne ispred platoa župne crkve, pod nazivom "Sveta Ana, Mala Gospa - Majka i Kći". Večernji koncert je organizirao Župni zbor župe svete Ane.
Ovom prilikom zahvaljujemo se svima koji podržavaju i potpomažu ovaj koncert duhovne glazbe na području naše župe.
    
        Frama Domaljevac

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo