Citat tjedna

"Neka ti nitko ne dođe, a da od tebe ne ode bolji i sretniji."

sv. Majka Terezija

2A

Dragi framaši i duhovni asistenti!
Na Područnoj skupštini Frame Bosne Srebrene održanoj u siječnju ove godine u Visokom, donesena je smjernica koja glasi: “Neka se projekt Frama Angelus nastavi održavati od mjeseca rujna do mjeseca prosinca s ciljem boljeg povezivanja bratstava kroz zajedničke projekte i susrete.”

Iako je ovaj projekt prvobitno bio vezan za razdoblje Adventa, potaknuti prošlogodišnjim iskustvima, ali i željom framaša, nastavljamo s njegovom realizacijom u širem vremenskom rasponu. Iskreno se nadamo da ćete ovo vrijeme u potpunosti iskoristiti za ostvarivanje primarnog cilja Frame Angelus, a to je povezivanje dvaju bratstava i zajednički rast u molitvi.

Donosimo vam nekoliko prijedloga za uspješno ostvarivanje ovoga projekta:
upoznavanje s djelovanjem dodijeljene Frame kroz zajednički susret(e)
organiziranje zajedničkih molitvenih susreta, predavanja, humanitarnih akcija, kreativnih radionica i sl.
pripremanje originalne božićne čestitke za dodijeljeno bratstvo

Izvještaj o vašim aktivnostima i svjedočanstva o povezivanju bratstava, kao i završne božićne čestitke možete slati na službeni e-mail Frame: frama.fsr.bs@gmail.com najkasnije do 20. prosinca 2020., kada ćemo ih zajedno predstaviti na web portalu Frame i OFS-a BS.
Područno vijeće će na temelju poslanih izvještaja nagraditi najbolji par Frame koji se iskazao u ovom projektu zbližavanja i dodijeliti simboličnu nagradu na Godišnjoj skupštini Frame Bosne Srebrene koja će se održati u siječnju 2021. godine u Visokom.

Parovi projekta Frama Angelus za 2020. godinu:

Frama Vidoši – Frama Rumboci
Frama Tolisa – Frama Domaljevac
Frama Visoko – Frama Sarajevo
Frama Petrićevac – Frama Jajce
Frama Sivša – Frama Zenica
Frama Livno – Frama Bugojno
Frama Guča Gora – Frama Kiseljak
Frama Bučići – Frama Kreševo
Frama Vitez – Frama Busovača
Frama Uskoplje – Frama Fojnica

U nadi da će ovaj projekt uistinu zbližiti našu franjevačku obitelj i učiniti je radosnijom, pozdravljamo vas našim franjevačkim pozdravom:
MIR I DOBRO!

Područno vijeće Frame Bosne Srebrene

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2020 All Rights Reserved. Design and development logo