Citat tjedna

"Zato i vi budite pripravni jer u čas kad i ne mislite Sin Čovječji dolazi."

Mt 24, 44

plakatDragi trećoredci, framaši, braćo i sestre!

Ovim Vas putem pozivamo na Premijeru filma „Najveći dar“ u Bosni i Hercegovini koja će se održati u subotu, 29. veljače 2020. godine u Kinu Theatre u Busovači s početkom u 19:30 sati. Cijena ulaznice iznosi 4 KM.

Film Najveći dar , španjolskog redatelja Juana Manuela Cotela najgledaniji je uradak filmske umjetnosti u svome žanru, a šalje snažnu poruku oprosta, koji je u današnjem svijetu sve potrebniji. Radnja filma temelji se na najsnažnijim porukama Isusove Radosne vijesti, na praštanju iz ljubavi i iz Božje blizine.

Film se po prvi put prikazuje u Bosni i Hercegovini, stoga se nadamo da ćete prepoznati važnost ovog događaja i našeg franjevačkog poslanja jer smo upravo mi oni, koji su zaduženi za širenje poruke oprosta u ovome svijetu. Nadamo se da ćete izdvojiti trenutak u ovom svetom korizmenom vremenu i pripremiti se za najveći kršćanski blagdan, Uskrs. Postanimo ambasadori oprosta!

Do našeg skorog susreta pozdravljamo Vas našim franjevačkim pozdravom:
Mir i dobro!

Ana Jurić, područna predsjednica Frame

Fra Davor Petrović, područni duhovni asistent Frame i OFS-a

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo