Citat tjedna

"Zato i vi budite pripravni jer u čas kad i ne mislite Sin Čovječji dolazi."

Mt 24, 44

kis
Od 1. do 7. srpnja u Župi Kiseljak se 9. godinu zaredom održao kamp Dječje ljeto kojeg tradicionalno organizira frama Kiseljak to jest njeni animatori, volonteri i naravno duhovni asistent.

Praksa je da prva tri dana pozornost posvetimo djeci od 1.do 4. razreda, a druga tri dana djeci od 5. do 9. Nedjelja je zajednički dan gdje se skupimo svi zajedno s roditeljima na sv. Misi a nakon toga gledamo video koji objedinjuje svih 6 dana kampa.
Tema je ove godine bila vjerska:sveti Franjo. To jest život svetog Franje prije obraćenja, obraćenje i svetost te kako ga nasljedovati danas. Počeli smo s njegovim rođenjem, djetinjstvom i željom da postane vitez, prešli na mnoge poučen događaje iz života a završili tako što smo pozvali djecu da ga nasljeduju u jednom od tri Franjevačka reda.
Svaki dan započeli bi sa sv. Misom i plesom nakon čega bi imali prezentacije i kreativne radionice gdje su djeca mogla nešto novoga naučiti i pokazati svoje sposobnosti. Nakon ručka na raspored su došle igre u kojem su djeca najviše uživala. Posebno su se veselila zadnjem danu jer tad smo imali vodeni dan, dan kad nam dođu Vatrogasci i sve nas okupaju. I tako mokri ali puni radosti i veselja djeca odu kući i s nestrpljenjem očekuju iduće Dječje ljeto.
Mir i dobro
Frama Kiseljak

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo