Citat tjedna

"I sve što zaištete u molitvi vjerujući, primit ćete."

Mt 21,22

Molitva Frame Gospodine Isuse Kriste, Ti koji si svjetlost i radost našega života, daruj nam, molimo Te, svoga duha siromaštva da nas čuva od svih zala; daruj nam duha poniznosti i jednostavnosti da nas oslobađa od robovanja nama samima; daruj nam smisao i velikodušno razumijevanje križa, da možemo ljubiti samo Tebe, te po Tebi i u Tebi sve ostalo, ljude i stvari.

Iznad svega, Gospodine, daj nam čisto srce i tijelo da možemo sijati radost gdje god prolazimo, da se zauzimamo za dobro, a budemo protiv zla, da pomažemo braći u kojima si Ti prisutan, da svaki dan činimo dobra djela i tako budemo što bliže Tebi. Pogledaj, Gospodine, naše duše i naša srca, koja su spremna odazvati se na svaki poziv dobra. Daj nam radost da budemo veseli navjestitelji Tvoga kraljevstva.

To te molimo, Gospodine, po Majci Tvojoj i našoj, Djevici Mariji, po našem serafskom ocu sv. Franji, kojega smo izabrali za vođu na našem putu. Amen.

 

 

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo