Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

LIKOVNI RAD JOSIPA MIKO13918

U sklopu programa Dani europskog naslijeđa 2018.  kojeg organizira Federalno ministarstvo kulture i športa  u kategoriji osnovnih i srednjih škola "Mladih i naslijeđe" - Naša baština - spoj prošlosti i budućnosti u završnom rezultatu konkursa među mnogobrojnim radovima našao se i likovni rad "Posavska nošnja kao dio BiH baštine" od Josipa Mikolića učenika srednje škole ŠC Fra Martina Nedića u Orašju.


Đurđica Jezerčić, profesorica umjetnosti u ŠC fra Martina Nedića u Orašju bila je Josipu mentorica tijekom njegova likovni rad.
Ovom prilikom zahvaljujemo se Đurđici a i Josipu koji su svojim zalaganjem i radom  svojoj školi donijeli lijepu nagradu. Također, Josipu kao aktivnom članu naše Frame u Domaljevcu želimo još puno lijepih i uspješnih radovao kao i nagrada. A posebno mu veliko hvala  što i kroz svoju umjetnost širi pozitivan glas o našoj župi i Frami.
Dodjela diploma učenicima, Priznanja nastavnicima i Zahvalnica nagrađenim školama održat će se u srijedu 12. 9. 2018. godine u Muzeju franjevačkog samostana duha Svetoga u Fojnici.
Profesorici Đurđici i Josipu želimo lijep boravak u Fojnici.
Frama Domaljevac

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo