Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Dom14518aa
Djeca, župe svete Ane u Domaljevcu pod geslom "Za naše majke" svojim su majkama u nedjelju, 13. svibnja tijekom dječje mise, priredili posebno lijepo iznenađenje. Program koji je bio sastavljen od igrokaza, recitacija, molitveno meditativnih tekstova posvećenih za naše majke pripremili su oni najmlađi framaši, ministranti i njihovi roditelji.

Dom14518a
Za naše majke pripremali su se i nekoliko dana ranije. Tako su framaši u utorak, 8. svibnja na Radio postaji Orašje iz medijske sekcije naše Frame pod naslovom "Gospodin vam dao mir", snimili poruku prigodom Majčina dana, a na sam Majčin dan u vrijeme emitiranja programa svim majkama napose našoj Nebeskoj Majci izrekli veliko hvala i svoju ljubav.
U četvrtak, 10. svibnja za vrijeme klanjanja pred Presvetim na poseban su način molili za naše majke.
Također, kreativna sekcija naše Frame pod naslovom "Ideja više" osmislila je prigodan pano s citatima i izrekama za naše majke.

Dom14518b

Na kraju misnog slavlja blagoslovili smo naše majke i bake riječima da zaslužuju blagoslove i poštovanje zbog onoga što jesu i za sve što čine, za svako dobro djelo, za svaku dobru riječ, i za svaki čin ljubavi koje su učinile zbog nas koje volite.
    
Frama Domaljevac

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo