Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Seh263183
Ove godine Frama Novi Šeher, kao i prethodnih godina u suradnji sa župnim uredom u Novom Šeheru,

kroz ovo  korizmeno vrijeme organizirala je humanitarnu akciju, čij je cilj bio prikupiti osnovna prehrambena  sredstva pomoću kojih bi se napravili paketi sa hranom i drugim potrepštinama za siromašne župljane. Prikupljali smo u trgovačkom centru FISU - Lug Branković.

Seh263181

Prikupljali smo različita prehrambena sredstva (brašno, ulje, tjesteninu) higijenske i ostale priloge; sve ono što su kupci koji su dolazili u trgovački centar bili spremni dati, a da je druge moglo razveseliti. U velikom tjednu okupit ćemo se u prostorijama župnog ureda kako bi uručili pakete za potrebne u našoj župi. Nadamo se da će  naši usamljeni i siromašni ljudi dočekati i ovaj Uskrs sretni i radosni!

Seh263182

Za ovu uspješnu humanitarnu akciju najprije želimo zahvaliti dragom Bogu, te trgovačkom centru koji nam je omogućio prikupljanje hrane, zahvaljujemo se također svima vama koji ste pridonijeli ovoj akciji u ime svih obitelji kojima ćemo uljepšati i ovaj Uskrs!  Rad i trud se uvijek isplate, nadamo se da ćete i ubuduće pomagati našu akciju! Srdačan pozdrav.

Mir i dobro!
Frama Novi Šeher

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo